Welke rol speelt Big Pharma bij-misinformatie over corona?

Welke rol speelt Big Pharma bij-misinformatie over corona?
4 mei 2020 lenkeisupport

“Het stond voor de wetenschap als een paal boven water dat zonder essentiële moleculen in de celstofwisseling, cellen niet goed kunnen functioneren en tekorten een oorzaak van ziekte kunnen vormen.

De farmaceutische strategen realiseerden zich dit terdege en lanceerden een wereldwijde campagne om het wijd en zijd verspreiden van deze levensbelangrijke informatie tegen te werken.

Maar deze informatie achterover drukken was nog maar de eerste stap.

De volgende stappen van het frauduleuze farmaceutische ondernemingsplan behelsden het in diskrediet brengen van gezondheidsinformatie over deze natuurlijke, niet-patenteerbare geneeswijzen en uiteindelijk het illegaal verklaren van uitspraken over de preventieve en therapeutische kanten van deze natuurlijke behandelingen.”

Dr. Mattias Rath

Bewust van
resultaten vitaminen

Het farmaceutisch kartel heeft achter onze rug om besloten hoeveel vitaminen, mineralen en spoorelementen wij nodig hebben.

Of juister: hoeveel zij willen dat wij innemen!


Wetenschap die het belang bevestigt van vitaminen om het immuunsysteem te ondersteunen bij het aanpakken van Covid-19

* https://www.healtheuropa.eu/vitamin-supplements-effective-for-fighting-covid-19/99573/


Ze zijn zich er terdege van bewust welke wonderbaarlijke resultaten behaald kunnen worden door toediening van voldoende hoeveelheden vitaminen, mineralen en spoorelementen.

Invloed op onze
wetgeving

Ze moet en zal de macht hebben over dit gebied.

Daar waar ze kunnen zullen ze dit bewerkstelligen door wettelijke beperkingen op te leggen.


Wetgeving die vitaminen aan banden legt:

https://www.nvwa.nl/documenten/waarschuwingen/2020/03/26/publiekswaarschuwing-voedingssupplementen-helpen-niet-tegen-het-coronavirus

https://wetten.overheid.nl/BWBR0041264/2018-10-01

Doel hiervan is het tegengaan van de vrije handel in voedingssupplementen, die de werkelijk noodzakelijke hoeveelheden aan micronutriënten bevatten en die derhalve effectief zijn.

Maar dit is nog het minste probleem.

PR is hun
gevaarlijkste wapen

Door gebruik te maken van PR en marketing brengen ze onjuiste, eenzijdige ideeën in omloop.

Dit is een heel gevaarlijkere tactiek.

Ze creëren onjuiste ideeën over gezondheid, over de werkelijke factoren die onze gezondheid bepalen en over de feitelijke rol van geneesmiddelen en voedingssupplementen.

De meest effectieve beperkingen worden in onze geest geschapen als resultaat van onderdrukte waarheden en geforceerde vervalste werkelijkheden.


De Consumentenbond brengt onjuiste ideeën in omloop:

https://www.consumentenbond.nl/vitamines-en-voedingssupplementen/extra-vitamines-en-mineralen-helpen-niet-tegen-coronavirus

Deze laatste beperkingen zijn veel moeilijker te ondervangen dan de wettelijke, omdat ze in onze geest bestaan.

Ze laten ons denken dat wij zelf onze beslissingen nemen.

Maar de ideeën van mensen over vitaminen zijn voor het grootste deel het resultaat van dure reclamecampagnes.

Met veel geld, en de farmaceutische industrie heeft diepe zakken, kun je veel publiciteit kopen.

En dat kan communicatie uiterst effectief maken.

De juiste informatie
wordt u onthouden

Mensen hebben de neiging om iets als waarheid te accepteren als het ze maar vaak genoeg en op verschillende plaatsen verteld wordt.

Dan denken ze: ‘als iedereen het zegt, zal het wel waar zijn, en iedereen weet het toch?’

Een gegeven dat vaak en op veel verschillende plekken wordt herhaald, neigt ernaar een ‘waarheid’ te worden.https://www.volkskrant.nl/kijkverder/t/2020/vragen-over-het-coronavirus/voor-wie-is-het-coronavirus-precies-gevaarlijk/

https://www.cosmogirl.nl/born-to-lead/waarom-het-coronavirus-ook-gevaarlijk-is-voor-jonge-mensen/

Ik heb een vriend die veel van geschiedenis weet.

Hij zei dat Goebbels, Minister van Propaganda onder nazi-Duitsland, altijd al het volgende zei (geen letterlijk citaat):

  • Als ik het één keer zeg, geloven tien mensen me.
  • Als ik het twee keer zeg, dan geloven honderd mensen me.
  • Als ik het drie keer zeg, zijn er duizend die het accepteren.
  • Als ik het vier keer zeg, ga ik er bijna zelf in geloven.

Het farmaceutisch kartel heeft een duizelingwekkend PR-apparaat opgebouwd.

Het doel is om informatie waarmee mensen hun gezondheid kunnen bevorderen zo ver mogelijk bij ze vandaan te houden.

Maar één doel:
bescherming
belangen

Dr. Rath verwoordt het als volgt:

“Een van de voornaamste problemen waar deze industrie zich tegenover gesteld zag, was de concurrentie met natuurgeneeskundige producten.

Tussen 1920 en 1935 werden de meeste vitaminen en essentiële voedingsstoffen voor een optimale celstofwisseling ontdekt.

Het stond voor de wetenschap als een paal boven water dat zonder essentiële moleculen in de celstofwisseling, cellen niet goed kunnen functioneren en tekorten een oorzaak van ziekte kunnen vormen.

De farmaceutische strategen realiseerden zich dit terdege en lanceerden een wereldwijde campagne om het wijd en zijd verspreiden van deze levensbelangrijke informatie tegen te werken.

Maar deze informatie achterover drukken was nog maar de eerste stap.

De volgende stappen van het frauduleuze farmaceutische ondernemingsplan behelsden het in diskrediet brengen van gezondheidsinformatie over deze natuurlijke, niet-patenteerbare geneeswijzen en uiteindelijk het illegaal verklaren van uitspraken over de preventieve en therapeutische kanten van deze natuurlijke behandelingen.

Deze maatregelen dienden maar één doel: het beschermen van de farmaceutische investeringsindustrie – die steunt op de patenteerbaarheid van geneesmiddelen die niets anders doen dan symptomen onderdrukken – tegen natuurlijke, niet-patenteerbare behandelmethoden, die essentieel zijn voor het behouden van de gezondheid van de cellen.

Als ziekten voorkomen kunnen worden door de gezondheid van de cel te optimaliseren met natuurlijke, niet-patenteerbare moleculen, dan bedreigt dit de basis van de complete farmaceutische investeringshandel in ziekte. 

Een ziekte die voorkomen of uitgeroeid kan worden, betekent verlies van afzetmarkt.”
Dr. Gábor Lenkei


* Uit het boek ‘Censuur – Wat u niet mag weten over uw gezondheid’ van dr. Gábor Lenkei

Micronutrienten = hulpstof die nodig is voor de fysiologische processen van het (menselijk of dierlijk) lichaam, zoals vitamines, mineralen en spoorelementen [Van Dale Woordenboek]
Patent = Octrooi = door de overheid aan een persoon of aan een vennootschap verleend exclusief recht (gedurende zekere tijd) tot het maken of verkopen van een industrieel product, het exploiteren van een uitvinding [Van Dale Woordenboek]
WHO = Wereld Gezondheidsorganisatie= is een gespecialiseerde organisatie van de Verenigde Naties met als doel wereldwijde aspecten van de gezondheidszorg in kaart te brengen, activiteiten op het gebied van de gezondheidszorg te coördineren en de gezondheid van de wereldbevolking te bevorderen. [Wikipedia]
FAO = De Voedsel- en Landbouworganisatie (Food and Agriculture Organization) van de Verenigde Naties is een gespecialiseerde organisatie die tot doel heeft om de honger in de wereld te bestrijden. [Wikipedia]