16kg afgevallen

16kg afgevallen
16 juli 2014 admin

Ik gebruik al een aantal jaren de super vitamine c van dr lenkei en ik moet zeggen dat ik me veel beter voel als de vitamine c van de kruidvat. Daarnaast gebruik ik ook cal/mag.
Maar er is altijd een maar: Ik krijg pijn op mijn borst niet van vitamine c, maar door teveel eten. Anderhalf uur in ziekenhuis geweest in Hoofddorp kosten 1200 euro, echt ongelovelijk wat een lijkenpikkers daar.
Daar ging ik over nadenken: conclusie: geen pillen, maar laat de natuur in je komen d.w.z. vlees, aardappelen, redbull, cola en al die andere troep, brood vermijden. Over gegaan op vis en alle hartklachten verdwenen.
16 kg af gevallen en mijn conclusie is dat mensen veel te veel eten, weinig vitamine c en cal/mag hebben.
Wil je uit die circle komen dan moet je twee weken je kaken op elkaar zetten en op dieet gaan. Na twee weken zie je die redbull niet meer staan geloof me. Het werkt als volgt: je neemt een glas cola, daarna krijg je trek in chips, daarna een redbull, fanta of wat dan ook. dat is de cyclus die die frisdrankfrabrikanten je zo verslavend
maakt. Kom uit die cyclus en het duurt twee weken en je bent er vanaf voor eeuwig. Niet gezegd dat ik nooit een cola neem, maar ik kan er lange tijd van afblijven, zonder enige emotie.
Laat dr lenkei je helpen met super vitamine c en cal/mag kuur, het is super. gr willem

0 reacties

Laat een reactie achter