afbrokkelende tanden en ontstekingen

afbrokkelende tanden en ontstekingen
15 januari 2016 admin

Al vanaf mijn kinderjaren heb ik last van afbrokkelende tanden en ontstekingen. Tegen dat ik twintig jaar was waren al mijn bovenste tanden al eruit en ook mijn onderste kiezen. Ik had nog enkel de zeven voortanden over aan de onderkant. Maar na enige jaren begonnen deze ook al af te brokkelen.

 

Toen nam ik nochtans kalktabletten van de apotheek, maar het hielp niet. De gaten werden alsmaar groter en met pijn in mijn hart dacht ik eraan om ook deze onderste tanden te laten verwijderen. Met enkel mijn bovenste vals gebit heb ik nergens last van, ik kan zelfs zonder problemen in een appel bijten, maar ik wilde dolgraag mijn nog enige zeven tanden behouden.

Gelukkig heb ik dr. Lenkei en zijn vitamines op tijd leren kennen. Ik besloot om eens CalMag te proberen. Na enkele maanden kreeg ik een mail waarin beschreven stond dat tanden kunnen genezen en weer gezond kunnen worden als je CalMag inneemt. Vanaf dat moment begon ik mijn tanden aandachtig te bestuderen want als het waar is wat hij zegt, dan zou ik het bewijs daarvan moeten krijgen. Met mijn tong voelde ik hoe groot de gaten waren, telkens opnieuw en het was inderdaad alsof de gaten kleiner werden. Ik stond versteld van het resultaat. Nu vele maanden later zijn mijn tanden genezen de gaten zijn weer toe gegaan, enkel nog een bruine vlek is zichtbaar. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat ook deze vlek zal verdwijnen.

 

Bedankt dr. Lenkei, je hebt de waarheid gesproken, tanden kunnen inderdaad genezen als je elke dag CalMag inneemt. O.D.

0 reacties

Laat een reactie achter