Artrose in nek en knieën

Artrose in nek en knieën
21 januari 2015 admin

HERSTEL NA GEBRUIK VAN MULTI VITAMINE EN COLLAGEEN

Een half jaar geleden werd bij mij artrose in mijn nek en knieën vastgesteld, wat voor veel pijn zorgde. Volgens de huisarts niets aan te doen, heeft te maken met je leeftijd werd gezegd en de pijn kon hij behandelen met medicatie. Daar voelde ik niets voor, ik geloof in de kracht van het lichaam.

Artrose, slijtage van het kraakbeen, dus dacht ik bij mezelf, als ik nu de aanmaak van het kraakbeen kan bevorderen blijf ik de slijtage misschien wel voor.

Ik was inmiddels al wel bekend met de Dr. Lenkei familie en ben door het lezen van de nieuwsbrieven en verschillende boeken veel wijzer geworden.

Toen heb ik het starters pakket Multi vitamine en Collageen besteld en na 2 weken begon ik al de eerste resultaten te voelen. Na een maand was ik van de meeste klachten af. Toen heb ik weer een zelfde bestelling gedaan, de resultaten werden alleen maar beter. Na het tennissen totaal geen klachten meer, geen pijn meer in de nek en knieën en geen vocht meer in de knieën, Nadat ook deze 2e bestelling op was, heb ik een maand niets gebruikt om het uit te proberen of het nu werkelijk aan de vitamine en de Collageen te wijden is dat ik geen klachten meer had.

Na 2 weken kreeg ik al weer wat kleine klachten en na 1 maand waren alle klachten die ik hiervoor had weer terug. Ik heb toen weer een bestelling gedaan zoals hierboven beschreven en ben weer snel met het gebruik hiervan begonnen. Het klinkt te mooi voor woorden maar na een aantal weken begonnen mijn klachten weer af te nemen. Dit betekende voor mij dat het bewijs geleverd was, dat door het gebruik van de juiste supplementen je lichaam tot onvoorstelbare resultaten kan zorgen.

Gezonde groet, Johan

0 reacties

Laat een reactie achter