Ik voel me gelukkig, fit, gezond en slaap beter dan ooit

Ik voel me gelukkig, fit, gezond en slaap beter dan ooit
14 november 2017 admin

Ik ben een behoorlijke gezondheidsfreak en kwam via Facebook in aanraking met Dr. Lenkei zijn boeken, na wat reviews gelezen te hebben heb ik ze direct besteld.

Ik leefde al heel gezond, eet puur en schoon, sport veel en gebruikte al een reeds aantal vitaminesupplementen. Ik heb zijn boeken in 1 zucht uit gelezen, zo interessant, en jeetje wat worden wij belazerd door de farmaceutische industrie. 1 ding wist ik zeker, zodra mijn eigen vitaminesupplementen op waren zou ik die van Dr Lenkei gaan proberen. Zo gezegd, zo gedaan.

Ik ben begonnen met het vitaminepakket medium in combinatie met de calcium-magnesium oplossing en over de dag verdeeld nog wat extra vitamine C (nooit geweten dat ik daar echt veeeeeeel te weinig van nam).

De eerste 2 weken voelde ik me een beetje ziekkig, moe, sloom en een zeurende hoofdpijn, maar ik wist na het lezen van zijn boeken dat dit dus eigenlijk een reactie is van je lichaam dat het een tekort heeft gehad aan bepaalde vitamine. Het voelde alsof mijn lichaam aan het ontgiften was, ik kreeg een onzuivere huid, pukkeltjes etc. Ik wist dat ik hier even doorheen moest en zeker niet moest stoppen met de supplementen. Einde 2de week zag me huid er weer beter uit en ik voelde me fantastisch, zo helder in mijn hoofd en ontzettend energiek, bijna een euforisch gevoel. Hierna heb ik ook het boekje Collageen gelezen en ben ik na het lezen hiervan direct de collageen poeder gaan bestellen, ik neem deze vaak na mijn trainingen in de avond, ik merk dat mijn spieren beter herstellen en mijn huid straalt als nooit tevoren. Ik ben om! Deze supplementen worden de basis van mijn healty lifestyle, zie het als een investering in jezelf, wat is dan € 50 tot € 100,- per maand?! Ik voel me gelukkig, fit, gezond en slaap beter dan ooit… Had ik dit maar jaren geleden ontdekt! Bedankt Dr. Lenkei!

0 reacties

Laat een reactie achter