Het heeft mij geholpen mijn leven op volledig nieuwe fundamenten te plaatsen

Het heeft mij geholpen mijn leven op volledig nieuwe fundamenten te plaatsen
27 november 2012 admin

“Na enkele vreemde ervaringen (buikloop, lichte misselijkheid, slapeloosheid) tijdens de eerste twee weken na een reusachtige energiestoot, kreeg ik tijd en energie. Ik kon naast de dagelijkse beslommeringen ook nadenken over de prioritaire orde van het waardesysteem van de werkrelatie en over de juiste levenskwaliteit.

Ik realiseerde me dat dit niet de enige begaanbare weg kan en moet zijn. Dat ik mijn jeugd niet kan en moet opofferen in het belang van een multinational door in een vicieuze cirkel te blijven steken en de waarden van het bedrijf te scanderen. Uw producten hebben geholpen mijn leven op volledig nieuwe fundamenten te plaatsen, wat al verder gaat dan de beloofde gezondheidsinvloed.

 

Ik ben van werk veranderd en het werk in de tuin dat ik vroeger niet graag deed (ik deed het omdat het moest), doe ik nu met plezier. Ik kan amper wachten tot het weekend is. Ik merk nauwelijks nog het bestaan van mijn geknelde zenuw en peesontsteking. De dermatoloog zal zich in de zomer uitspreken over mijn risico op huidkanker (ik ben geopereerd aan melanoom* toen ik 20 was). Tot dan zie ik de toekomst optimistisch in en dat in tegenstelling tot een à twee maanden geleden. ”

Róbert K., 32 jaar

0 reacties

Laat een reactie achter