ik heb mijn leven terug

ik heb mijn leven terug
15 oktober 2018 admin
Bij mij is 3 jaar geleden reumatoïde artritis geconstateerd. Hiervoor werd ik behandeld met methrotrexaat, prednison enz. Zelfs heb ik malaria pillen geslikt omdat de bijwerking ervan de reumaklachten zou onderdrukken.
 
Na driekwart jaar was ik er helemaal klaar mee, omdat niets hielp en ik nog steeds veel pijn had. Ik kon amper lopen.
 
Toen ben ik op het internet gaan zoeken en kwam regelmatig informatie tegen over onze tekorten aan vitamines en mineralen.
 
Bij het eerstvolgende bezoek aan de specialist besprak ik dit. Zij had er geen vertrouwen in en stond klaar met de volgende injectie vol cortisol en prednison. Ik weigerde en vroeg naar een andere oplossing; antwoord: “ik kan niets voor u doen”
 
Toen ben ik vitaminen en mineralen gaan gebruiken en pastte mijn eetgewoonten aan met bio producten en weinig suiker. Het resultaat heeft even op zich laten wachten. 
 
Inmiddels ben ik ruim twee jaar ouder, laat vrolijk mijn honden uit en kan eigenlijk alles wat ik wil doen. Helaas niet altijd pijnloos, want de vergroeing in mijn voet had al plaats gevonden. Maar het proces is gestopt en de pijnklachten zijn dusdanig dat ik er maar een enkele keer wat hinder van ondervin, bijvoorbeeld met de verandering van het weer. Maar ik heb mijn leven terug en vertel het aan iedereen die wat heeft aan mijn ervaringen.
 
Dank voor uw bijdrage aan een gezonde mensheid.
 
GvdR

0 reacties

Laat een reactie achter