Ik werd zwaar onder de medicatie gehouden

Ik werd zwaar onder de medicatie gehouden
12 juni 2015 admin

Nu wil ik nog even een succesje kwijt wat mijzelf betreft. Ik weet niet of ik al eens aangegeven heb dat ik 20 jaar geleden gediagnoseerd was als zijnde bi-polar en geloof me dat was ik, inclusief psychoses, abnormaal koopgedrag, agressie en al wat daar meer bij komt. Ik werd zwaar onder de medicatie gehouden, die steeds zwaarder werd en veranderde, omdat ik, zoal ik dat noemde “er doorheen” ging. M.a.w het hielp niet, dus kwam regelmatig opname in het vizier, iets waar ik me al die jaren (gelukkig) met hand en tand tegen verzet heb. 3 jaar geleden was ik al die medicatie zo zat, ik leefde niet meer, maar vegeteerde, had nergens meer zin en energie voor etc. ik had even een helder moment en realiseerde me dat ik mn kinderen grootgebracht had in het besef dat er voor elk chemisch medicijn een natuurlijke oplossing was en zo het leven van mijn zoon heb “gered”. Het werd dus tijd dit op mijzelf van toepassing te brengen.

Ik ben begonnen met een flinke, langdurige reiniging en ben op zoek gegaan wat ik met voeding zou kunnen doen. Daarna ben ik gestopt met al mn medicijnen en ben overgegaan op het Paleo principe wat eten betreft, nadat ik een lange kuur had gedaan van alle vitamine B’s. In die tijd ben ik ook in aanraking gekomen met de website van Dr. Lenkei en heb het boek “wat u niet mag weten etc.” aangeschaft en “verslonden”. Het is waar dat het nig even duurde voordat ik me realiseerde dat in de voeding niet echt alles zat wat ik nodig had, ik bleef “wiebelig” en kon elk moment doorslaan naar welke kant dan ook. Ik heb een groot gevecht moeten leveren met de neiging om mijn leven te beeindigen. Mijn vertrouwen in Jehovah heeft hier zeker aan meegeholpen. Zoals al eens eerder vermeld, dacht ik werkelijk de vitamine van Dr. Lenkei te gebruiken, maar dat was dus niet zo. Nu ik ze z’on 2 maanden wel gebruik merk ik ook het grote verschil. Ik wordt steeds stabieler, de suicide neiging is nagenoeg verdwenen en ik ben weer in staat om ook anderen te helpen de uitweg te vinden van de vicieuze cirkel dokter>medicatie>ziekenhuis>meer medicatie etc. etc. Dank daar voor.

Nog 1 ding, vorig jaar bleek zich in mijn tong verkeerde cellen te ontwikkelen en werd er, voordat ik kon reageren, een stukje uit mn tong gehaald. Er groeide daarna onder mn tong een steeds grotere “uitstulping” maar voor geen prijs ging ik naar de dokter, gezien mijn ervaring daarvoor. Dus zelf aan de gang en deze keer met de calmag. Of het daardoor komt weet ik niet, maar het is een feit, dat na gebruik van 1 maand de uitstulping minder is geworden en het er zeer rustig uitziet. Ook dit heeft mijn vertrouwen in de zgn. Theorie van Dr. Lenkei versterkt en durf ik het ook met een meer dan gerust hart aan te bevelen aan al degene die ik tegenkom en vertellen hoe ziek en wanhopig ze zijn, omdat ze geen uitweg meer zien uit dit circuit. Hoewel de uiteindelijke oplossing bij Jehovah ligt, is Dr. Lenkei een goede hulp om ons bewust te maken van datgene wat we zelf kunnen doen om ons lichaam en geest zo lang mogelijk gezond te houden.

Een hele fijne en gezonde dag,

Edith

0 reacties

Laat een reactie achter