Krampen in mijn benen

Krampen in mijn benen
29 maart 2016 admin

Ik ben zeer tevreden over beide producten, de Calmag gebruik ik dagelijks als sapje. Omdat ik moeilijk pillen kan doorslikken is dit product ideaal voor mij en zeer makkelijk in gebruik.  Aangelengd met water is het een heerlijk sapje voor bij het ontbijt. Totdat ik Calmag gebruikte had ik vaak last van krampen in mijn benen, maar dit is nog maar zelden het geval.

De Premium Collageen gebruik ik ook bijna dagelijks in mijn ontbijt. Omdat het zo’n makkelijk te combineren product is kun je enorm goed variëren in het maken van ontbijtjes, die zowel gezond als lekker zijn. Als ik bijvoorbeeld een koud ontbijt maak met quinoa maak ik eerst de premium collageen aan met iets water, daarna met noten of rijstmelk, hieraan voeg ik dan wat zaden, vruchten en gedroogde vruchten toe, soms wat chiazaadjes of hennepzaadjes en dan gepofte quinoa. Echt een heerlijk voedzaam ontbijt waar je uren mee vooruit komt. Maar ook als ik een warm havermoutontbijt maak, gebruik ik de premium collageen aangemaakt met koud water en doe ik het over het havermoutontbijt. Ik mis het echt als ik het een dagje niet heb gegeten; zo lekker vind ik het. Ik merk door het gebruik ervan dat mijn huid erg mooi blijft en ik heb het vermoeden dat mijn haar door dit product zo mooi blijft glanzen. Ik ben in november 2015 vijftig jaar geworden maar wordt door menigeen tien tot vijftien jaar jonger geschat. Als dit de uitwerking aan de buitenzijde is, neem ik aan dat ook de binnenzijde er vele jaren jonger uitziet.

Voor mijn eind november 2015 overleden vader heb ik in het laatste jaar van zijn leven er steeds voor gezorgd dat hij Premium Collageen met chocolade smaak tot zijn beschikking had om te drinken. Hij was enige tijd ernstig ziek en viel ook enorm af, ik ben ervan overtuigd dat hij zich door het dagelijks gebruik van de Premium Collageen tot het eind van zijn leven toch nog redelijk goed heeft kunnen voelen en ik was blij dat ik dat nog voor hem kon doen. Ik heb het ook aan de huisarts laten zien dat ik dit hem gaf en hij zag ook dat het een prima product was, dat het mijn vader goed smaakte en dat het hem een voldaan gevoel gaf. Zijn ziekteproces was onomkeerbaar maar om te zien hoeveel goeds dit product hem toch bracht heeft mij er nog meer van overtuigd hoe goed het product is. Kortom ik ben zeer tevreden en spreek dat ook uit naar andere mensen toe. H.H.

0 reacties

Laat een reactie achter