Last van mijn knieën

Last van mijn knieën
29 maart 2016 admin

Mijn ervaringen met de mulivitaminen en Calmag en vitamine C wil ik wel met u delen. Ongeveer 4 jaar geleden had ik het boek “World without Cancer” gelezen van Edward Griffin. Om mij daar meer over te informeren heb ik ook nog een paar boekjes gelezen van Amerikaanse artsen die kanker behandelen met vitamine B-17. Ik weet niet meer hoe, maar ik kwam toen ook in aanraking met het boek van dr. Gábor Lenkei: “Censuur – Wat u niet mag weten over uw gezondheid”. Ook dat heb ik gelezen. Ik was toen rond de 60 jaar maar voelde mij veel ouder door allerlei kwaaltjes en ongemakken en vroeg mij af of die vitaminen misschien verbetering in mijn gezondheid zouden kunnen bewerkstelligen, zodat ik op de proef, zonder al te veel verwachting, de Multi vitamine Introductie heb gekocht. Die kwalen waren bijvoorbeeld:

als ik een dag lichamelijk werk had gedaan (niet mijn dagelijkse gewone werk achter de pc), maar een uur of 6 fysiek werk, dan zat mijn lichaam zo vast in elkaar dat ik een week lang, dagelijks rek- en strekoefeningen moest doen, om weer een enigszins soepel lichaam te krijgen. En in die tijd werkte ik 1 dag per week bij mijn dochter om het huis van haar en haar toekomstige man op te knappen, want ze wilden gaan trouwen. Nadat ik daar 3 of 4 keer was geweest, meende ik daar niet meer nodig te zijn. Ondertussen kreeg ik ook meer last van mijn lichaam. Juist in die tijd had ik het boek van dr. Lenkei gelezen en de vitaminen aangeschaft.
Na ca. 2 weken begreep ik van mijn dochter dat er nog meer te doen was en ben toen opnieuw begonnen haar 1 dag (6 uur) in de week te helpen; ik had dus toen ca. 1,5 week vitaminen geslikt.
Nadat ik dus weer begonnen was bleek het de volgende dag dat ik wel een beetje moe was, maar mijn lichaam zat niet meer vast maar was gewoon soepel. Ik had ook niet meer nodig om rek- en strekoefeningen te doen. Ook had ik last van een knie die op slot ging als ik een kwartiertje in de tuin, gebukt werk deed; ook dat verdween als sneeuw voor de zon toen ik de vitaminen ging slikken.

Ik heb dagen kliklaminaat gelegd en had geen enkele last van mijn knie, terwijl ik toch heel wat gebukt heb gezeten. Vaak had ik bloedend tandvlees; de laatste 3 jaar heb ik dat maar 1 of 2 maal gehad, heel kort. Ook heb ik heel sterk de indruk dat mijn pijnbeleving (bij de tandarts) veel minder sterk is. Per jaar had ik, in de zomer, om de 3 a 4 weken, last van voetschimmel, nadat ik aan de vitaminen ben begonnen heb ik dat in de afgelopen 3 jaar nog maar twee keer gehad en slechts heel kort. Als ik eens een wondje heb, omdat ik mij heb gestoten, heelt de wond veel sneller als toen ik nog geen vitaminen slikte. Mijn uithoudingsvermogen is met sprongen vooruit gegaan. Wanneer ik “vroeger” eens een beetje hard de brug op fietste was ik buiten adem als ik bovenaan was; nu is dat vele malen minder en kan ik gewoon ademen. Verder heb ik duidelijk gemerkt dat als ik een beetje grieperig was, een extra capsule vitamine C direct een positieve invloed had, zodat ik er binnen heel korte tijd vanaf was. Al met al ben ik dus heel positief over de multivitaminen, de Calmag en vitamine C. De Calmag ben ik gaan gebruiken toen ik last had van mijn knieen, nadat ik een week had behangen en dus vaak op een ladder had gestaan. De pijn ging maar langzaam weg met de middelen die ik van de huisarts kreeg. Toen ik met Calmag begon “leek” dat te helpen, maar wist het niet zeker. Naderhand heb ik tot twee keer toe de Calmag een poosje laten staan, maar begin daar toch weer aan omdat mijn knieen dan weer pijn gaan doen. Dat lijkt me dan toch een bewijs dat het werkt. J.S.

0 reacties

Laat een reactie achter