Mijn ervaring met de boeken van Dr. Lenkei en de Vitaminen Mineralen en Sporenelementen

Mijn ervaring met de boeken van Dr. Lenkei en de Vitaminen Mineralen en Sporenelementen
12 juni 2018 admin
Eind augustus gaf ik aan een bericht op Facebook van Dr. Lenkei zijn boek Censuur wat u niet mag weten over uw gezondheid aandacht en las alles wat daar geschreven stond. Toen ben ik de website van hem gaan opzoeken waar ik nog veel meer informatie vond. Ik heb het boek besteld en gelezen, kreeg veel bevestiging over wat voor misstanden er zijn binnen de farmaceutische industrie wereld wijd, maar ook de voedselindustrie en de regering en vele artsen (niet allemaal dus) die hen steunen door de medicijnen voor te schrijven al weten ze nog zo goed dat het niet goed voor een mens is om ze te gebruiken. Door de bijwerkingen wordt een mens vaak alleen maar zieker inplaats dat ze genezen worden, of wat ze denken te mankeren wordt onderdrukt. 
 
Dit is ook wat ik al vele malen heb ervaren waardoor ik gestopt ben met de medicatie. Ik zal hiervan een voorbeeld beschrijven: In 2012 kreeg ik van de Uroloog medicatie die te maken zou hebben met de blaaspijnsyndroom die ik zou hebben. Toen ik wegging zei hij, lees nou eens niet de bijsluiters (ik was vanwege de bijwerkingen al een paar keer er niet aan begonnen) maar gebruik het een 3 maanden om te kijken of het resultaat heeft, en mijn lichaam zou er even aan moeten wennen. Ik dacht, nou laat ik dat dan maar eens doen. 
 
Na 2 of 3 dagen lag ik in bed en dacht, wat gek dat ik zo’n als maar zo’n droge mond heb en me wel heel erg beroerd voel van die medicatie. Opeens dacht ik hij had er iets rustgevends bijgedaan, het zal toch zeker geen antidepressiva zijn??? Ik had dit 7 jr. gebruikt en voelde me steeds meer een zombie worden, maar door de omstandigheden maakte me dat niet zoveel uit, me gevoelens waren totaal afgevlakt wat natuurlijk niet normaal is en ik had altijd een hele droge mond. Bij de opticien kreeg ik te horen dat mijn ogen wel heel veel achteruit waren gegaan of ik misschien medicijnen gebruikt, toen ik dit thuis nakeek bleek dat mijn ogen achteruit konden gaan door deze medicatie, ik ben buiten de arts om meteen gaan afbouwen wat best heel zwaar was, maar ik zetten onder gebed door.) Ik stapte uit me bed om te kijken op de bijsluiter, en ja hoor, bovenaan stond met grote letters Anti depressieva, ik voelde me tot in mijn tenen boos worden. Ik ging de andere bijsluiters lezen, er bleek voor drie maanden antibiotica bij te zitten, iets wat er voor moest zorgen dat ik beter kon plassen zorgde juist voor het tegendeel, een pijnstiller daar werd ik heel erg misselijk van en nog een andere kreeg ik hoofdpijn van. Stuk voor stuk ben ik met die rotzooi gestopt en heb een afspraak gemaakt bij de huisarts om te vragen of hij die antidepressiva zonder mijn toestemming had mogen geven evenzo de antibiotica? Als antwoord kreeg ik, nee dat had hij met u moeten bespreken. Ik liet haar naar de andere medicatie kijken en ik vertelde wat het met mij deed, en als antwoord kreeg ik dat het heel goed was dat ik met alles gestopt was. Het waren allemaal hele slechte medicijnen voor een mens die zij nooit zou voorschrijven. 
 
Ik was daar best van geschrokken, en heb me toen voor genomen nooit geen medicatie meer te slikken wat ik sindsdien ook nauwelijks nog doe. Ik gebruikte regelmatig nog wel Paracetamol voor als de pijn niet te harder was, 4x daags 1000 mg per dag mocht van de huisdokter, maar nooit langer dan een week, echt helpen deed het niet en daarom ben ik ook daar mee gestopt. Af en toe neem ik 5 mg oxazepam om eens een nachtje te kunnen slapen, ik heb er nog een paar en als die op zijn ga ik ook die niet meer nemen, in de hoop dat de multivitaminen dat ook werkelijk zorgen dat ik veel beter ga slapen. 
 
Ik ben gaan bellen om wat advies te vragen en (niet wetende dat Dr. Lenkei zelf multivitaminen verkocht omdat dit me niet verteld was), wat ik opzicht best goed van ze vind want het gaat hen niet om de verkoop daarvan maar dat de mensen de dingen onderzoeken en zijn boek, of boeken lezen om er achter te komen hoe het allemaal zit met die vitaminen te kort die wij als mens standaard hebben, maar daardoor raakte bij mij de boel een beetje in verwarring en kocht ik het een en ander in de winkel. Vit. C, Magnesium en Zink. Toen las ik in zijn boekje Magnesium en Calcium dat het belangrijk is om die samen in te nemen en ben weer gaan bellen, (ik heb echt heel veel gebeld en gemaild en steeds werd ik met geduld te woord gestaan en ik ging me steeds meer bezwaard te voelen.) Ik heb Calcium gekocht en uitgerekend hoeveel ik van beide moet slikken om de juiste balans te krijgen. Samen met Kurkuma wat ik al een poosje gebruikte slik ik dit nu 2x per dag en de vit. C 3 p.d. Zink 1x p.d. Als dit op is ga ik over op de multivitaminen van Dr. Lenkei met goed moed en hoop dat ik daarvan echt lichamelijk zal opknappen. 
 
Ik heb al zijn boeken besteld en die ben ik nu aan het lezen, alles wat hij schrijft is zo logisch en begrijpelijk dat ik er duidelijk veel van leer en de dingen vast nog wel een keer zal moeten lezen om het nog beter te onthouden. 
 
Ik ben een gelovige vrouw en geloof dan ook dat God ons als mensen goed gemaakt heeft, maar dat we zelf er voor zorgen dat we ongezond worden door dat we slechte voeding gebruiken slechte gewoontes hebben door bv. Roken en te veel alcohol te gebruiken, en we vaak te weinig water drinken. 
Ik ben er ook van overtuigd dat God het voedsel heeft ook goed gemaakt heeft, en Hij heeft ons ook in de Bijbel advies gegeven hoe wij de grond moeten bewerken en braak moeten laten liggen om voldoende voedingsstoffen in de grond te krijgen die vervolgens weer in ons voedsel komen. 
De grond is arm door alle kunstmest en uitgeput omdat het geen rust krijgt. Daarbij komen dan ook nog de pesticide die er op de groente en het fruit gespoten worden. Van dit alles was ik me al jaren bewust, en Dr. Lenkei heeft het met het boek Censuur alleen maar bevestigd en daarbij dat het nog veel erger is dan ik kon bedenken of weten. 
 
Vriendelijke groet G. van de Kuijlen 

0 reacties

Laat een reactie achter