Studeren verloopt veel makkelijker

Studeren verloopt veel makkelijker
29 maart 2016 admin

De multivitamine zijn geweldig! Ik had het rustig aan opgebouwd en nu kan ik zelf bepalen hoe actief ik wil zijn. Het werkt als een soort gaspedaal, alleen met vertraging van ongeveer één week, meer multivitamine meer actie. Het is alsof al mijn interne systemen geactiveerd zijn en nu eindelijk pas harmonieus samenwerken. Hierdoor werd voor mij de wereld pas echt goed geopend en dat op mijn 53ste. Ik ben een alerter en actiever mens geworden en dit is een understatement. Had ik dit maar eerder ontdekt.

Mijn “rollercoaster” begon met het boek ‘Censuur – Wat u niet mag weten over uw gezondheid’.

Sindsdien studeer ik fulltime, naast mijn werk, op werkelijk de meest uiteenlopende onderwerpen. Het studeren/onthouden/combineren verloopt nu veel makkelijker en met ongelofelijke hoge concentratie en vasthoudendheid. Ik ervaar dit als een zegen.

De vitamine C is van uitstekende kwaliteit en is onmisbaar. Het geeft nog eens extra energie. Ik heb lange tijd 18 gram per dag gebruikt met alleen maar positieve resultaten.
Nu neem ik 6 gram per dag.

Bij één van mijn bezoeken aan Zwitserland was ik mijn vitamine C van Free Choice Benelux vergeten, ik zocht daarom een plaatselijke drogisterij op. Ik was niet meer verbaasd toen ik las dat er aspartaam in deze vitamine C tabletjes zat. Het merk was van farma gigant Bayer. Ik ben toen maar paprika’s gaan halen bij de groenteman. Overigens, pas op in Zwitserland met zout. In sommige kantons wordt natriumfluoride toegevoegd (NaF). Dit gif heeft alleen maar nadelige gevolgen.

Door de duidelijk merkbare goede kwaliteit van de multivitamine en mede door de super snelle leveringen zal ik altijd klant blijven van Free Choice Benelux. Ook zal ik altijd fan blijven van Dr. Gábor Lenkei. Zijn strijd voor onze fundamentele rechten en het aan de kaak stellen van criminele farmaceutische praktijken vind ik hoopgevend en bitter nodig. De criminele farmaceutche industrie is slechts één puzzelstuk van het wereldwijd snel opkomende fascisme (de reeds gevestigde NWO). Een van de beste protesten tegen big farma is gezond blijven. De producten van Free Choice Benelux spelen hierbij voor mij een belangrijke rol. W.d.J.

0 reacties

Laat een reactie achter